RAM Drama

Stockholms län

Information

RAM Drama hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där RAM Drama finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. RAM Drama tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket RAM Drama har haft sedan 1997-01-01. RAM Drama har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RAM Drama så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-987399.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

RAM Drama har idag 580701-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för RAM Drama

Konsult inom kommunikation och kroppsspråk. Teambuilding, fram- ställningsteknik, fortbildning i drama och teater för förskole- och skolpersonal, med inriktning mot näringsliv och utbildnings- anordnare.

I RAM Drama så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malm, Ruth Annika som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .