RS Trading & Consulting

Stockholms län

Information

RS Trading & Consulting är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I RS Trading & Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lefter, Virgil som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med RS Trading & Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RS Trading & Consulting på telefon .

Handel,import export mellan Sverige och Rumäninen med porslin, leksaker, kläder, biltillbehör och böcker samt teknisk- och juridisk rådgivning för svenska företag som gör affärermed i Rumänien.

Idag är RS Trading & Consulting av bolagstypen Enskild firma.

RS Trading & Consulting är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RS Trading & Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och RS Trading & Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RS Trading & Consulting så är det följande:

RS Trading & Consulting har 590714-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.